zobrazit MENU

menu


PŘEDKRMY

POLÉVKY

SALÁTY

TĚSTOVINY, RIZOTA

JÍDLA K PIVU

SPECIALITY ČESKÉ KUCHYNĚ

DĚTSKÁ JÍDLA

DOMÁCÍ UZENÁŘSKÉ VÝROBKY Z NAŠÍ UDÍRNY

BEZMASÁ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

DEZERTY

Bezlepková jídla

Takto označená jídla můžeme připravit bezlepkově. Kontaktujte obsluhující personál.

Sous Vide

Sous-vide je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.

Alergeny

  1. obiloviny obsahující lepek
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašídy a výrobky z nich
  6. sojová zrna a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj včetně laktózy
  8. ořechy: mandle, lískové, vlašské, makadamové, pekanové, queenslandské a para ořechy, kešu, pistácie
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semínka a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany
  13. vlčí bob a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich